Wie zijn wij

Wij zijn head-over-heels foodlovers.
Wij hebben de keuze gemaakt ons hart te volgen, TafelPraat op de kaart te zetten
en jou mooie momenten te geven bij iedere mijlpaal in je leven of gewoon, omdat het kan.

Tafelpraat catering Leeuwarden Friesland
John Doe

Alida is een geboren en getogen Friezin, al zou je dat niet zeggen. Haar liefde voor lekker eten, eten maken en mensen blij maken loopt als een rode draad door haar leven en zit in haar Indische genen.

“Ik kom uit een generatie waarin je ouders bepaalden welke opleiding je ging volgen, terwijl mijn hart bij de horeca lag. Na het voortgezet onderwijs heb ik jarenlang op kantoor gewerkt, waar ik van de ene baan naar de andere baan hopte op zoek naar iets wat er niet was. In al die jaren droomde ik van een eigen restaurant en ging ik horecatrainingen en -opleidingen volgen, maar altijd was er wel weer een ‘excuus’ om deze droom uit te stellen. In deze tijd ben ik meer en meer gaan experimenteren in de keuken en ben sindsdien niet meer gestopt met koken, kookboeken kopen, kookworkshops- en opleidingen volgen, keukenervaringen opdoen in andere keukens, veel evenementen bezoeken voor inspiratie, en ik kan mijn blijdschap niet op als mijn familie, vrienden, medestudenten of collega’s na een etentje met een voldaan gevoel naar huis gaan. Ik krijg hier enorm veel energie van, wordt steeds beter in de dingen die ik doe en heb uiteindelijk in 2018 mijn droom waargemaakt en ben met TafelPraat begonnen, zodat iedereen kan genieten van mijn ervaringen en gerechten om in een heerlijk gezelschap lang te kunnen tafelen en van elkaar te genieten.”

Wij hebben ons persoonlijk en in ons werk kunnen ontwikkelen en zijn trots  op TafelPraat. Wij maken onze foodfoto’s voor social media, hebben onze eigen website gemaakt (tsjongejonge waar zijn wij aan begonnen ;-), worden iedere dag beter en beter als ondernemer en als kok, en het gave van dit alles is, dat wij ons iedere dag bezig mogen houden met het leukste dat er is, eten maken en mensen kleur geven. Wij willen ons mooiste leven leiden, doen wat wij het liefste doen, in balans zijn met wat wij belangrijk vinden in het leven, en met veel passie zetten wij een prachtig bedrijf neer waar wij geen dag spijt van hebben. Iets leukers kunnen wij niet bedenken. Zien wij jou binnenkort?

Lieve groet van Alida