In mijn tienerjaren werd mijn vader ongeneeslijk ziek, waarvoor hij het ‘Moermans’-dieet is gaan volgen. Het eten werd voor hem een kwelling, omdat de producten uit dit dieet schaars te verkrijgen en duur waren. En mijn moeder was nu niet bepaald een keukenprinses. Ik zag met lede ogen aan hoe een eetmoment, een kwelling kan worden. Mijn vader deed zijn best het eentonige eten naar binnen te werken, maar genoot absoluut niet van het eten.

En hier is mijn passie voor het koken, het eten en het anderen naar de zin maken, begonnen. Met weinig ingrediënten en creativiteit iets lekkers op tafel zetten en dan genieten van het moment dat iemand van jouw creaties geniet. Ik smelt bij zulke mooie tafelmomenten.

Sindsdien ben ik niet meer gestopt met koken, kookboeken gekocht, in de keuken gaan experimenteren, kookworkshops en -opleidingen gevolgd, keukenervaringen opgehaald in andere keukens, voor vrienden, familie en collega’s gekookt, veel evenementen bezocht voor inspiratie en uiteindelijk mijn passie omgezet in een bedrijf, zodat anderen ook kunnen genieten van mijn ervaringen en gerechten om in een heerlijk gezelschap lang te kunnen tafelen en van elkaar te genieten.

Ik volg mijn hart en wil mijn mooiste leven leiden, heb van mijn passie mijn werk gemaakt, waar ik geen dag spijt van heb. Iets leukers kan ik niet bedenken.

Ik zie je binnenkort!!!

Lieve groet van Alida

We create, you celebrate