Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, jubileum, examenfeest, bruiloft, babyshower of borrel? TafelPraat neemt u graag al het werk uit handen, zodat u volop kunt genieten van uw gasten.

Genieten van uw eigen feest!

Organiseer samen met TafelPraat een onvergetelijk en unieke gelegenheid. U vertelt ons uw wensen en TafelPraat regelt alles: van creatieve ideeën tot de aankleding en catering.

Naast de mogelijkheden van:

– koude buffetten
– warme buffetten
– dessert buffet
– salades
– high teas
– luxe hapjes

kan TafelPraat ook de organisatie en catering verzorgen op andere feesten en/of gelegenheden. Voor iedere gelegenheid geldt dat TafelPraat u de hele organisatie uit handen kan nemen. Van organisatie en opbouw tot personeel en het afbouwen van de georganiseerde gelegenheid. TafelPraat maakt graag een prijs op maat voor uw evenement, neem daarvoor vrijblijvend contact met TafelPraat op.

De kosten van een door TafelPraat georganiseerde gelegenheid hangen af van verschillende factoren. Eén van die factoren is de grootte van uw feest; een feest voor een groter aantal gasten is vanzelfsprekend prijziger dan voor een feest met een klein aantal gasten. Verder hangt de prijs ook af van de werkzaamheden die TafelPraat voor uw feest uitvoert. Het is mogelijk dat TafelPraat alleen zorgt voor de culinaire invulling, maar is het ook mogelijk dat TafelPraat de complete organisatie en aankleding verzorgt.

De exacte prijs wordt bepaald als TafelPraat uw wensen, onder andere het aantal gasten, soort catering, locatie en aankleding, en onze opties met u heeft besproken.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.