Over mij

In mijn tienerjaren werd ik geconfronteerd met de ongeneeslijke ziekte van mijn vader en zag ik met lede ogen aan hoe een eetmoment een kwelling kan worden. In die tijd was de ‘Moermantherapie’ met bijbehorend dieet, populair, maar de producten uit dit dieet waren duur en schaars te verkrijgen. Daarnaast was mijn moeder nu niet bepaald een keukenprinses, waardoor de variatie in gerechten voor mijn vader erg beperkt werd. Hij deed zijn best het eentonige eten naar binnen te werken, maar genoot hier absoluut niet van.

En hier is mijn passie voor het koken, het eten en het anderen naar de zin maken, begonnen. Met weinig ingrediënten en creativiteit iets lekkers op tafel zetten en dan genieten van het moment dat iemand van jouw creaties geniet. Ik smelt bij zulke mooie tafelmomenten.

Sindsdien ben ik niet meer gestopt met koken, kookboeken gekocht, in de keuken gaan experimenteren, kookworkshops en -opleidingen gevolgd, keukenervaringen opgehaald in andere keukens, voor vrienden, familie en collega’s gekookt, veel evenementen bezocht voor inspiratie en uiteindelijk mijn passie omgezet in een bedrijf, zodat anderen ook kunnen genieten van mijn ervaringen en gerechten om in een heerlijk gezelschap lang te kunnen tafelen en van elkaar te genieten.

Ik volg mijn hart en wil mijn mooiste leven leiden, heb van mijn passie mijn werk gemaakt, waar ik geen dag spijt van heb. Iets leukers kan ik niet bedenken.

Zie je binnenkort???

Lieve groet van Alida