14 februari 2019 – koffieochtend Eeltje’s hiem
Voor de Valentijns die aanwezig waren tijdens de koffieochtend, bracht TafelPraat homemade tiramisu mee voor bij de koffie.

9 februari 2019 – verjaardagscatering voor jubileumverjaardag
Als je 60 wordt, dan wordt je verjaardag voor je georganiseerd. Te beginnen met een Kir Royal en wat lekkers bij de koffie. De tafelgarnituren staan al klaar, waarna de schalen met hapjes, bittergarnituren en bladerdeeghapjes rondgaan.

19 januari 2019 – verjaardagscatering voor dubbele verjaardag
Beide jarig in de maand januari en ontzorgd willen worden, daar is TafelPraat voor. Een gepersonaliseerde verjaardagstaart, tafelgarnituur en een uitgebreid tapasbuffet.

31 december 2018 – Oud & Nieuw catering
Onder andere een borrelplank (zie foto) en een koud buffet geleverd aan een groep vrienden die Oud & Nieuw met elkaar vierden.

15 december 2018 –  Winterwille in Ferwert
Huisgemaakte nasi met sate, ging er in als ‘broodjes’.

29 november 2018 – luxe hapjes voor verjaardagsfeest
Deze jarige wilde genieten en gebruik maken van het gemak, waarvoor TafelPraat mooie platen hapjes heeft gemaakt.

28 november 2018 – goodyzakjesTafelPraat/EvaVitaal 
  voor in de goodybags van Femmeployement
Huisgemaakte granola om weg te geven.

25 november 2018 – high tea voor een klassieke Filmspecial
Halverwege de klassieke film worden de gasten getrakteerd op een high tea, zodat voldaan aan de tweede helft kan worden begonnen.

16 november 2018 – de nieuwe visitekaartjes zijn binnen!!

10 november 2018 – verzorging lunch landelijke 
    computervereniging
En als je dan een hele dag aan het vergaderen bent, is het belangrijk de inwendige mens met een overheerlijke lunch inclusief huisgemaakte tomatensoep te verwennen.

BTW-verhoging van 6% naar 9% (4 november 2018)

Per 1 januari 2019 gaat het BTW-tarief voor onder andere eten en drinken omhoog van 6% naar 9%; het hoge BTW-tarief blijft 21%. Deze belastingmaatregel wordt genomen omdat er twee belastingschijven komen. Veel mensen gaan daardoor minder belasting betalen, maar het betekent wel dat het Rijk ergens anders geld vandaan moet halen.

Door de verhoging worden onder meer de dagelijkse boodschappen,  de kapper, leidingwater, geneesmiddelen, kranten, boeken, de fietsenmaker, uit en thuis eten duurder.
TafelPraat is door deze BTW-verhoging genoodzaakt de prijzen per 1 januari 2019 aan te passen voor de lage tariefproducten.

5 oktober 2018 – jubileumfeest  met een koud buffet en broodplank
Voor een jubileumfeest werd het personeel getrakteerd op een gezellige avond in de open lucht onder het genot van een buffet. 


13 oktober 2018 – Een high tea Royal aan huis
Voor haar verjaardag hebben vriendinnen haar een High Tea Royal aangeboden, volop van werd genoten.