We create, you celebrate

Bruiloften

Wat fijn, jullie gaan trouwen. Gefeliciteerd!
Hebben jullie je wensen al in kaart gebracht? Of wellicht nog geen idee hoe te beginnen?
TafelPraat gaat met en voor jullie aan de slag, want iedere bruiloft is maatwerk. De combinatie van ervaring met de mogelijkheden van TafelPraat zorgt er voor dat TafelPraat ieder bruidspaar met veel passie adviseert. begeleidt, helpt en vooral laat genieten.

Trouwen in de achtertuin, op die prachtige locatie in de buurt, bij een sfeervolle appelboomgaard, op een relaxte camping of in het bos. Op ieder locatie waar jullie je thuis voelen gaat TafelPraat aan de slag.

TafelPraat heeft, naast heerlijk eten en drinken, alles in huis om voor jullie goed uit te pakken. Van volledige organisatie inclusief styling, ceremoniemeester en catering tot een intiem familiemoment op een speciale plek.
En het mooiste? Heeft TafelPraat jullie stijl niet in huis? Dan regelt TafelPraat dit. TafelPraat werkt met de leukste trouwleveranciers. Jullie wensen staan centraal.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2019 Tafelpraat

Thema door Anders Norén